VELOVE EVENTS

Wie ik ben

Als 10-jarig meisje maakte ik kennis met de racefiets. Ik was op slag verliefd. Het gevoel van vrijheid en snelheid smaakte naar meer. Koersen met de jongens vereiste een flinke mentale weerbaarheid. Ik was niet de sterkste, dus het moest uit mijn tenen komen. 

Kop d’r veur. De dood of de gladiolen. Veel gehoorde uitspraken van mijn vader, de trainer. Ze hebben mij gevormd tot wie ik ben. Iemand die uitdagingen niet uit de weg gaat. 

Op de weg, in het veld en op de wielerbaan ging ik voor de winst. Soms belandde ik op het podium. Altijd ging ik naar huis, wetende dat ik alles had gegeven. 

Na een fantastische tijd als amateurwielrenner in de VS, heb ik de uitdaging van het koersen vervangen door het mezelf uitdagen in de bergen. Want ook daar ben ik niet de sterkste. En moet de kop d’r veur. 

Wat ik doe

In Californië ging ik aan de slag als event manager. Inmiddels heb ik in opdracht van verschillende goede doelen ruim 15 grootschalige fietsevents in binnen- en buitenland georganiseerd. 

Daarnaast verzorg ik met Les Baroudeurs wielerevents voor bedrijven. Wij zetten onze expertise uit het bedrijfsleven, de evenementenbranche en topsport in om teambuilding dagen en partner events te verzorgen.

Mijn gedrevenheid om het maximale resultaat te behalen, komt tot uiting in de events die ik neerzet. En niets geeft mij meer voldoening dan het overbrengen van mijn liefde voor de fiets op de mensen die met mij mee op avontuur gaan. 

Contact

Op zoek naar een event manager of interesse in een fietsclinic? Neem contact op met Anna Woldring via info@velovehaarlem.nl